Фондови солидарности
Рехабилитација и рекреација
Актив жена
Погодности за чланове
Спорт и друштвене активности
Актив добровољних давалаца крви
Безбедност и здравље на раду
Закони
Образовање чланова
Спортски клуб "Електрошумадија"
БИЗНЕТ СО "Центар"
Линкови
Архива
Понуда телефона
Поплаве 2014.
Актуелно
Конфедерација слободних синдиката
Public Services International
International Federation of Chemical, Energy, Mine and General Workers' Unions

Тако мали а тако велики ...

Центар

Спорт и друштвене активности

 

Као најмања дистрибутивна синдикална организација, поново смо остварили велики успех освајањем 1. места на 45. Сусретима радника ЕД Србије одржаним у Кладову.

СО "Центар" се захваљује такмичарима на труду уложеном да се постигне овај изванредан резултат.

21.06.2018

Moje misljenje

Kao prvo, Elektrovojvodina, pise se sastavljeno.za problematiku prijema novih radnika u EPS, obratite se generalnom direktoru, koliko je primljeno, i koliko ce jos biti! Aman ljudi, pa i momci koji rade godinama na odredjeno ili preko agencija, nisu gradjani drugog reda, niti manje vredni od umisljenih velicina, koji smestivsi svoje presvetle g....e, godinama muzu EPS, i smatraju da pustaju kisu...O cemu samo vi pisete!Vi od svoje malogradjanstine ne vidite od lisca, sumu.

03.07.2018

Prevareni iz elektro vojvodine

Nismo znali da tako mali imaju velike igrače nepoznatog lika u dosadašnjim RSI.Kako je to moguće kad nema primanja u Epsu. Ko je to dozvolio i kome je ide u prilog da to radi. Istina uvek izdaje na videlo.

02.07.2018

Jedan od stotinu ljigavih

Na RSI idu radnici/sportisti,zahvaljujuci rezultatima u kvalifikacijama. Postoji velika verovatnoca, da je medju njima veliki broj postenih, sto automatski ne uslovljava da su i zadovoljni. Zalosno je sto svaki uspeh ocrni neki kompleksas, koji lececi svoj komplex, pokusava da spasi posrnuli svet.A o postenju, zna se ko stalno prica.

30.06.2018

Ogorčeni

Budi zadovoljan ali čistog obraza da bi sutra svakog mogao u oči da pogledaš. Ja nikada nisam bio na RSI i one me nikada nisu privlačile. Ali privlači me pravda poštenje smisao sportskog duha. Ti si verovatno jedan od stotinu ljigavih koji idu tamo svake godine a ne takmiče se. Takvi i nazovi ih "omladinci" troše naše sindikalne pare i razume se uvek će biti ZADOVOLJNI.RAZMISLI ZADOVOLJAN ALI POŠTEN.

29.06.2018

Zadovoljni

Svaka cast ucesnicima EPS-ovih igara, i igracima koji su dali sve od sebe, da bi ponovili uspeh od prosle godine i ponovili uspeh osvajanjem prvog mesta.Ovaj uspeh ne odgovara samo onima koji su stavili svoje licne interese ispred interesa firme.Takav je zivot, uvek ce biti ogorcenih, ali srecom po zadovoljne, u malom broju!!!!!

28.06.2018

MILISAV

A U DRUGIM DISCIPLINAMA VEROVATNO SU PRVI PRVI

28.06.2018

Ogorčen

Nadjite načina da primite radnike u stalni radni odnos pa se onda HVALITE.POJEDINCI su vodili ekipe a svojevremeno bili iza rešetaka pa im nije sklono da varaju u sportu. SAMO DA ZNATE SLEDEĆI PUT AKO SE NEŠTO OVAKO SLIČNO PONOVI BIĆE OBAVEŠTENI NADLEŽNI ORGANI POLICIJE PA VI POSLE DOKAZUJE U ČEMU JE PROBLEM.

21.06.2018

Ogorčen

Rezultati postignuti sa ljudima preko agencije u više disciplina. Ovo je takmičenje radnika distribucija koji plaćaju članarinu a ne njihovo omalovažavanje. Bolje i zadnje mesto ali čist obraz.

21.06.2018