СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗАПОСЛЕНИХ ОДС

Поштоване колегинице и колеге,

Клиника  Медицински систем Београд је са ОДС ЕПС Дистрибуција д.о.о. потписала уговор за обављање пакета систематских прегледа за све запослене ОДС-а, који садржи Лабораторијске анализе, специјалистичке прегледе 10 различитих специјалиста, и додатну дијагностику по индикацији лекара која се састоји од 50 допунских прегледа и интервенција. Сви прегледи, основни и допунски, биће плаћени од стране послодавца.

Садржај лекарских прегледа можете видети на огласним таблама Дистрибутивног подручја, или их добити путем e mail-a, на захтев од особа задужених за координацију спровођења прегледа.

Такође у брошури поред садржаја прегледа је и детаљно упутство за припрему за систематски преглед запослених, са списком лабораторије, прегледа и дијагностичких процедура за мушкарце и жене.

Право на систематске прегледе имају и ангажовани уговором о привремено-повременим пословима код ОДС ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд.

Координатори, односно лица за праћење реализације окворног споразума за спровођење систематских прегледа и којима се пријављујете e-mail-om или телефоном су:
- Марина Траиловић ДП Крагујевац, Пожаревац, email: marina trailovic@epsdistribucija.rs; mob: 064/830-06-67;

- Владимир Дасукидис ДП Крагујевац, Смедерево, email: vladimir.dasukidis@epsdistribucija.rs;mob: 064/831-30-11;

- Дејан Тврдишић ДП Крагујевац, Крагујевац, e mail: dejan.tvrdisic@epsdistribucija.rs;mob. 064-8342-345

Запослени ДП Крагујевац су планирани за спровођење систематских прегледа у групама свакe среде. Лекарски прегледи се обављају у Београду у Клиници МСБ, а превоз је организован од стране извршиоца услуге (Клиника МСБ).

УКУПНО ТРАЈАЊЕ СИСТЕМАТСКОГ ПРЕГЛЕДА ЗА ЈЕДНОГ ЗАПОСЛЕНОГ ЈЕ ОКО 3 САТА.

Брошуру можете погледати овде.

13.07.2017

Nenad Trifunovic 11058

Poštovani,
čestitam vam današnje usvajanje podrške
predloga promene pravilnika sindikalnih izbora,
na sednici SO Cenatar 11.09.2017.

11.09.2017

persa

Koji je to limburg mesec ?

03.08.2017

Zile

Sramota je da na pregled idu bez ikakvih problema i radnici na pp,a za sirotinju ce biti nabavka u limburgu mesecu.Ne znam ni za jednu prednost ili beneficiju koju imaju radnici epsa u odnosu na ods.A najbolje je sto nigde nema objasnjenja nasih sindikalaca.

31.07.2017

Pera

Zile pricate bezveze, na pregled bez ikakvog problema idu i zaposleni na PP poslovima. A EPS će imati posebnu nabavku. Nema diskriminacije tu.

31.07.2017

Zile

A za sirotinju koja nije u ods,sipak,sramota

17.07.2017