Ловачка секција поново „на црти“

Мета - глинени голубови

Спортско удружење „Електрошумадија“ организовало је у суботу, 11. маја, прво ревијално такмичење ловаца запослених у ПД „Центар“ у гађању глинених голубова. Ловци су своје вештине одмерили на стрелишту Ловачког удружења „Шумадија“ у Вињишту, а подршку надметању дали су још СО „Центар“, Ловачки савез централне Србије и пословодство „Електрошумадије“. У умећу баратања ловачком пушком окушало се тридесетак запослених. Резултат је, наравно, у оваквим приликама увек у сенци дружења, но концентрацију су ипак максимално одржали, па се услед тога и нашли на победничким позицијама:

1.Милоје Обрадовић (Баточина)

2.Зоран Стевановић (Рача) и Срђан Марковић (Пожаревац)

3.Мирослав Младеновић (Крагујевац)

19.05.2013

Reno

Those look like the SW-Motech bars on the GT. I much prefer the AltRider bars with the frame sliders to the Motech alternative. And I note that the place where the lights are installed would interfere with putting the AltRider bars on were that your prfeerence.Me, I’d just buy the accessories separately like I did when I got my 2011 Touring.

03.07.2017