Велико СРЦЕ Електрошумадије

Радници ЕД "Електрошумадија" Крагујевац прикључили су се акцији "Ново срце за нови живот Данице".

До сада прикупљена средства по организационим јединицама:

- Организациона јединица 1 (повереник Горан Николић- пословница Лапово) - од 14 запослених учествовало 14 и сакупљено је 7.000,00 дин.

- Организациона јединица 3 (повереник Милојко Нијемчевић - пословница Кнић) - од 26 запослених учествовало 25 и сакупљено је 12.500,00 дин.

- Организациона јединица 4 (повереник Владан Маринковић - пословница Рача) - од 28 запослених учествовало 28 и сакупљено је 19.500,00 дин.

Организациона јединица 5 (повереник Томислав Мачужић - ТСО; Одржавање ЕЕО БН; ТИС, ДМС; СДУ, ТК, РТК; Енергетика и инвестиције) од 53 запослених учествовало 50 запослених и сакупљено је 26.500,00 дин.

Организациона јединица 6 (повереник Славољуб Драгутиновић - Инвест.одржавање; Одржавање ЈО; Логистика; Возни парк) од 47 запослених учествовало 46 запослена и сакупљено је 23.000,00 дин.

Организациона јединица 7 (повереник Александар Јовановић - Одржавање ЕЕО СН и НН; Градска; Ванградска) од 54 запослених учествовало 54 запослена и сакупљено је 39.000,00 дин.

Организациона јединица 8 (повереник Горан Милосављевић - Обрачун и реализација наплате) од 40 запослених учествовало 34 запослена и сакупљено је 17.100,00 дин.

- Организациона јединица 9 (повереник Александар Бановић - Сектор трговине; Продаја ел.енергије домаћинства и вирманци; Пријем, контрола и одржавање мерних уређаја; Преглед, прикључ. и контрола м.м широка потрошња и привреда; Баждарница) - од 57 запослених учествовало 53 и сакупљено је 23.300,00 дин.

Организациона јединица 10 (повереник Ненад Трифуновић - Управа; Логистика огранка)  од 46 запослених учествовало 44 запослена и сакупљено је 29.400,00 дин.

- Организациона јединица 11 (повереник Веско Мартиновић - Служба информатике; Пословни систем; Економско финансијски послови) - од 58 запослених учествовало 58 и сакупљено је 29.100,00 дин.

Организациона јединица 12 (повереник Жешко Драгутин - Диспечерски) од 28 запослених учествовало 28 запослена и сакупљено је 10.900,00 дин.

Акција Велико срце још није завршена у једној огранизационој јединици.

11.02.2013

Essence

The puashrces I make are entirely based on these articles. http://cublvwqt.com [url=http://wboarj.com]wboarj[/url] [link=http://xabhnei.com]xabhnei[/link]

24.05.2016

Avari

This article acvhieed exactly what I wanted it to achieve.

21.05.2016

Isabelle

Lot of smarts in that potgsni!

20.05.2016

nn

prilozi su dobrovoljni, ne vidim svrhu koliko je ko dao

20.02.2013

Sindikalac

Koliko je dao sindikat,koliko je dalo poslovodstvo???

11.02.2013