Фондови солидарности
Рехабилитација и рекреација
Актив жена
Погодности за чланове
Спорт и друштвене активности
Актив добровољних давалаца крви
Безбедност и здравље на раду
Закони
Образовање чланова
Спортски клуб "Електрошумадија"
БИЗНЕТ СО "Центар"
Линкови
Архива
Понуда телефона
Поплаве 2014.
Актуелно
Конфедерација слободних синдиката
Public Services International
International Federation of Chemical, Energy, Mine and General Workers' Unions

40. сусрети радника Електродистрибуција Србије

 

Коначан пласман на сусретима радника Електродистрибуција можете погледати овде.

Ловачка секција поново „на црти“

 

 

Мета - глинени голубови

Спортско удружење „Електрошумадија“ организовало је у суботу, 11. маја, прво ревијално такмичење ловаца запослених у ПД „Центар“ у гађању глинених голубова. Ловци су своје вештине одмерили на стрелишту Ловачког удружења „Шумадија“ у Вињишту, а подршку надметању дали су још СО „Центар“, Ловачки савез централне Србије и пословодство „Електрошумадије“. У умећу баратања ловачком пушком окушало се тридесетак запослених. Резултат је, наравно, у оваквим приликама увек у сенци дружења, но концентрацију су ипак максимално одржали, па се услед тога и нашли на победничким позицијама:

1.Милоје Обрадовић (Баточина)

2.Зоран Стевановић (Рача) и Срђан Марковић (Пожаревац)

3.Мирослав Младеновић (Крагујевац)

Рафтинг - авантура за незаборав

 

 

 

  СО "Центар" и СК "Електрошумадија" и ове године организују рафтинг на реци Тари од 7-9. јуна. Цена аранжмана је 9000 динара на десет месечних рата. За чланове Спортског удружења цена се умањује за 2000 динара, као и за чланове Синдикалне организације огранака уколико у текућој календарској години нису користили ову субвенцију.

  Полазак је 7. јуна у 9 часова. Место поласка и програм путовања биће накнадно објављени. Пријављивање траје до 27. маја на тел. 034 307 273.

ОДРЖАНИ СЕДМИ СУСРЕТИ РАДНИКА ПД "ЦЕНТАР"

 

 

У Крагујевцу су у суботу, 20. априла, одржани седми сусрети запослених у ПД „Центар“. Примарни циљ, дружење и упознавање са колегама испуњен је, али ни такмичарског жара није изостало. Збирно, најуспешнија је била екипа Крагујевца са 26 бодова и првим местом у пет дисциплина. Други степеник припао је Пожаревцу са 21 бодом и четири прва места, док се Смедерево са 16 поена и најбољим кошаркашким тимом пласирало на трећу позицију. 

 

Све табеле и саставе екипа које ће представљати ПД „Центар“ на сусретима радника електродистрибуција од 12. до 16. јуна у Кладову можете погледати овде.

Излет на Копаоник 19.02.2011.

 

Уз финансијску помоћ ПД "Центар", Спортски клуб "Електрошумадија" и Синдикат "Центар" организују рекреативни излет на Копаоник у суботу 19.02.2011.год. прочитај више...

Your tooltip content