40. сусрети радника Електродистрибуција Србије

Коначан пласман на сусретима радника Електродистрибуција можете погледати овде.

Ловачка секција поново „на црти“

Мета - глинени голубови

Спортско удружење „Електрошумадија“ организовало је у суботу, 11. маја, прво ревијално такмичење ловаца запослених у ПД „Центар“ у гађању глинених голубова. Ловци су своје вештине одмерили на стрелишту Ловачког удружења „Шумадија“ у Вињишту, а подршку надметању дали су још СО „Центар“, Ловачки савез централне Србије и пословодство „Електрошумадије“. У умећу баратања ловачком пушком окушало се тридесетак запослених. Резултат је, наравно, у оваквим приликама увек у сенци дружења, но концентрацију су ипак максимално одржали, па се услед тога и нашли на победничким позицијама:

1.Милоје Обрадовић (Баточина)

2.Зоран Стевановић (Рача) и Срђан Марковић (Пожаревац)

3.Мирослав Младеновић (Крагујевац)

Рафтинг - авантура за незаборав

СО "Центар" и СК "Електрошумадија" и ове године организују рафтинг на реци Тари од 7-9. јуна. Цена аранжмана је 9000 динара на десет месечних рата. За чланове Спортског удружења цена се умањује за 2000 динара, као и за чланове Синдикалне организације огранака уколико у текућој календарској години нису користили ову субвенцију.

Полазак је 7. јуна у 9 часова. Место поласка и програм путовања биће накнадно објављени. Пријављивање траје до 27. маја на тел. 034 307 273.

ОДРЖАНИ СЕДМИ СУСРЕТИ РАДНИКА ПД "ЦЕНТАР"

У Крагујевцу су у суботу, 20. априла, одржани седми сусрети запослених у ПД „Центар“. Примарни циљ, дружење и упознавање са колегама испуњен је, али ни такмичарског жара није изостало. Збирно, најуспешнија је била екипа Крагујевца са 26 бодова и првим местом у пет дисциплина. Други степеник припао је Пожаревцу са 21 бодом и четири прва места, док се Смедерево са 16 поена и најбољим кошаркашким тимом пласирало на трећу позицију.

Све табеле и саставе екипа које ће представљати ПД „Центар“ на сусретима радника електродистрибуција од 12. до 16. јуна у Кладову можете погледати овде.

Излет на Копаоник 19.02.2011.

Уз финансијску помоћ ПД "Центар", Спортски клуб "Електрошумадија" и Синдикат "Центар" организују рекреативни излет на Копаоник у суботу 19.02.2011.год. прочитај више...

Your tooltip content