Societe Generale

Колеге, да ли сте знали да у Societe Generale банци имамо повлашћене услове? Можемо узети чак и кредит без камате!

Позовите их на 066 804 51 25, очекују Вас.

Societe Generale понуда1.

Societe Generale понуда2.

Висока школа за пословну економију и предузетништво

Обавештавамо Вас да је Висока школа за пословну економију и предузетништво, са којом имамо закључен уговор о сарадњи, почела са уписом студената у нову школску годину. Поред смерова за економију, банкарство, финансије и осигурање од ове школске године врши се упис студената и на новоотворени смер за право.

Контакт телефон: 065/561-54-11

За више информација погледајте флајер. страна1  страна2

излет - О Х Р И Д

СО Електрошумадија и Cпортско Удружење "Електрошумадија" организују излет у ОХРИД од 06.10. до 08.10.2017.год.

Цена аранжмана је 11.800 дин. За чланове СУ цена се умањује за 2.000 дин., а такође и за чланове Синдиката који први пут користе ту погодност у овој календарској години, са додатних 2.000 дин. Плаћање у 10 месечних рата.

Пријаве до 26.09.2017.год. на 034 307 253 или 064 834 29 20, Веско Мартиновић. Број места је ограничен.

Више информација о излету можете погледати овде.

СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗАПОСЛЕНИХ ОДС

Поштоване колегинице и колеге,

Клиника  Медицински систем Београд је са ОДС ЕПС Дистрибуција д.о.о. потписала уговор за обављање пакета систематских прегледа за све запослене ОДС-а, који садржи Лабораторијске анализе, специјалистичке прегледе 10 различитих специјалиста, и додатну дијагностику по индикацији лекара која се састоји од 50 допунских прегледа и интервенција. Сви прегледи, основни и допунски, биће плаћени од стране послодавца.

Садржај лекарских прегледа можете видети на огласним таблама Дистрибутивног подручја, или их добити путем e mail-a, на захтев од особа задужених за координацију спровођења прегледа.

Такође у брошури поред садржаја прегледа је и детаљно упутство за припрему за систематски преглед запослених, са списком лабораторије, прегледа и дијагностичких процедура за мушкарце и жене.

Право на систематске прегледе имају и ангажовани уговором о привремено-повременим пословима код ОДС ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд.

Координатори, односно лица за праћење реализације окворног споразума за спровођење систематских прегледа и којима се пријављујете e-mail-om или телефоном су:
- Марина Траиловић ДП Крагујевац, Пожаревац, email: marina trailovic@epsdistribucija.rs; mob: 064/830-06-67;

- Владимир Дасукидис ДП Крагујевац, Смедерево, email: vladimir.dasukidis@epsdistribucija.rs;mob: 064/831-30-11;

- Дејан Тврдишић ДП Крагујевац, Крагујевац, e mail: dejan.tvrdisic@epsdistribucija.rs;mob. 064-8342-345

Запослени ДП Крагујевац су планирани за спровођење систематских прегледа у групама свакe среде. Лекарски прегледи се обављају у Београду у Клиници МСБ, а превоз је организован од стране извршиоца услуге (Клиника МСБ).

УКУПНО ТРАЈАЊЕ СИСТЕМАТСКОГ ПРЕГЛЕДА ЗА ЈЕДНОГ ЗАПОСЛЕНОГ ЈЕ ОКО 3 САТА.

Брошуру можете погледати овде.

Семинар Актива жена

Семинар Актива жена СО "Центар" Крагујевац одржан је у Врњачкој Бањи 27. и 28. маја 2017.године

Предавачи су били:

1. Ђина Тришовић

- Технике лобирања у синдикату и тактике комуницирања

- Концепт родне равноправности и женског активизма

2. Весна Костић

- Живот жене у савременим условима и стрес

- Вежбе и технике за боље здравље, виталност, мир и снагу

Тако мали а тако велики ...

Као најмања дистрибутивна синдикална организација, остварили смо  велики успех освајањем 1. места на 44. Сусретима радника ЕД Србије одржаним у Кладову.

СО "Центар" се захваљује такмичарима на труду уложеном да се постигне овај изванредан резултат.

Your tooltip content